Ugrás a tartalomra
Kártyás fizetés jelenleg csak a rendelés átvételekor lehetséges
Kártyás fizetés jelenleg csak a rendelés átvételekor lehetséges
Találkozunk a Szigeten!

Találkozunk a Szigeten!

Te is jössz a Sziget Fesztiválra? Idén először a True to Sole is ott lesz Magyarország legnagyobb fesztiválján - keressétek mozgó üzletünket, a True to Sole On the Go-t! Akár napijegyes, akár bérletes vagy, ne felejts el benézni hozzánk a Sziget Bazaar-ba!

A tökéletes fesztivál outfit forrása

A True to Sole On the Go truckban megtalálod a tökéletes fesztivál outfit hozzávalóit. Ha úgy érzed otthon maradt valami vagy lecsapnál valamire a jóárasított Steal Deal választékból, akkor hajrá! A Nike, Jordan és Yeezy sneakerek, papucsok, drew, Travis Scott Merch, Hellstar, Sp5der és más ruhák csak rád várnak! Minden nap 15:00 és 1:00 között vagyunk nyitva. 

Pörgesd meg a szerencsekereket!

Ha 30 000 Ft-nál nagyobb értékben vásárolsz, akkor megpörgetheted a Szerencsekereket! Nyerhetsz True to Sole ajándékokat, ingyenesen választhatsz egyet a Steal Deals termékekből - sőt visszanyerheted a vásárlásod árát True to Sole vásárlási utalványon!

Minden nap egy két főre szóló Sziget Cruisin Boat Party jegy is lesz Steal Deals-ben, így ha ezt pörgeted ki, akkor ezt is válaszhatod ajándékként!

Tiszta sneaker a fesztiválon is!

A legtöbben a beater sneakerüket húzzák fel egy fesztiválra, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen el kéne hanyagolnod a cipődet! Ha tiszta sneakerben vágnál neki az esti bulinak, gyere el hozzánk, minden nap 17 és 18 óra között ingyenesen megtisztítjuk a sneakeredet True to Sole tisztítószerekkel.

Előző Csomagoló és raktáros kollégát keresünk részmunkaidőben
Következő Átmenetileg csak átvételkor tudsz bankkártyával fizetni