Skip to content
Card payment is currently only possible when you collect your order
Card payment is currently only possible when you collect your order
Beach Please! Tengerparti fesztivál a legforróbb hiphop és trap zenékkel a szomszédban!

Beach Please! Tengerparti fesztivál a legforróbb hiphop és trap zenékkel a szomszédban!

Hallottál már a Beach, Please! fesztiválról? Akkor itt az ideje, hogy megismerd, hiszen Travis Scottot és más trap és hiphop világsztárokat is láthathatsz élőben!

A Beach, Please!-t július 10-14. között a Fekete-tenger partján lévő menő és fiatalos Costinesti nyaralóvárosban rendezik, olyan lineuppal, ami neked is biztosan betalál: Travis Scott, Yeat, Ice Spice, Don Toliver, Wiz Khalifa és 200 másik előadó a világ minden tájáról! 100 000 látogatót várnak a fesztiválra és a jegyek már szinte teljesen elfogytak!

A True to Sole sem maradhat ki ebből a buliból, mi ott leszünk! Na és te? Ha jönnétek a barátaiddal, akkor csekkold az infókat!

Beach Please! fellépők és jegyek

Ha szeretnéd élőben végigbulizni Travis Scott, Yeat Anitta vagy Wiz Khalifa fellépését, akkor ezt most verhetetlen áron teheted meg! A General Access 5 napos bérlet 179 euróba kerül 25 év alattiaknak és 199 euróba 25 év felettieknek. Idén bevezették az egynapos bérleteket: július 11-én, csütörtökön olyan előadókat láthatsz, mint YEAT, Chief Keef, Ice Spice és City Morgue mindössze 60 EUR-ért; a pénteki lineup, többek között Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Gucci Mane és Trippie Redd 100 EUR-ért; szombaton Wiz Khalifa, 6ix9ine, Rick Ross, Rich The Kid, NLE Choppa és Lil Pump 110 EUR-ért; a vasárnapi csúcspont, Travis Scott pedig 160 EUR-ért érhető el.

Ismerős arcokat is felfedezhetsz az előadók között: Ekhoe és a Powerpuff is bemutatkozik a fesztiválon! A teljes lineupot itt éred el.

A prémium élményre vágyók számára a legdrágább jegy az 5 napos VIP bérlet, amelynek ára 329 EUR. Ez a VIP-bérlet sorbanállás nélküli belépést, a színpadra jó rálátást, asztalfoglalást, dedikált mosdókat és bárokat kínál. VIP napijegyek is kaphatók, csütörtökön 110 EUR, pénteken 160 EUR, de a szombati és vasárnapi VIP bérletek már elfogytak.

Minden jegy névre szól és nem lehet őket átruházni, itt veheted meg őket: www.beach-please.ro

True to Sole x Beach Please

Instagram játékunkban hamarosan jegyet nyerhetsz a fesztiválra! Ott leszünk True to Sole On the Go mozgó üzletünkkel is, ahol nemcsak a True to Sole legkedveltebb sneaker és streetwear ruháiból vásárolhatsz, de az exkluzív Beach Please x True to Sole merch pólókból is! Ezen felül szerencsekerékkel és cipőtisztítással is várunk - hiszen a sneakerednek egy fesztiválon is rendben kell lennie ;)

Hogyan juthatsz el a Beach Please! fesztiválra?

A Beach, Please! Costinesti nyüzsgő városában található, 30 perc autóútra a Bukarestet Konstancával összekötő autópálya legközelebbi lehajtójáról - a fesztivál mellett található egy nagy parkoló. Viszont a hatalmas dugók elkerülése érdekében használd inkább a folyamatosan közlekedő buszjáratokat vagy a sűrűbben és éjjel-nappal közlekedő vonatokat. Ha repülővel érkeznél, akkor egy jó hír: a Wizz Air pont most indította újra Budapest-Bukarest járatát, de arra figyelj, hogy a bukaresti Henri Coanda repülőtérről még három órányi autóút a fesztivál.

Szállás és kemping

Bár Costinesti városában a szálláslehetőségek korlátozottak (főleg a fesztivál ideje alatt), de az olyan közeli városokban, mint Mamaia, Constanta, Eforie, Tuzla és Olimp még találhatsz szállásokat. Ezeket a városokat több mint száz közvetlen buszjárat köti össze a fesztivállal, így nem lesz gond a hazajutás sem.

A fesztiválnak hivatalos kempingje is van: a zuhanyzókkal, mosdókkal, biztonsági rendszerrel, 24/7-es videómegfigyeléssel és szekrényekkel felszerelt kempingben minden megtalálható, amire szükséged lehet. A kempingbérlettel hozhatod a saját sátradat, vagy választhatsz előre felállított sátrat, amelyet a fesztivál weboldalán vásárolhatsz meg.

Previous article Summer Sale at True to Sole! Up to 60% discount!
Next article EA FC 24 Foci e-Bajnokság a True to Sole-ban!